14 Kasım 2010 Pazar

2010-2011 KIŞ SEZONUNDA SAHİP OLMANIZ GEREKEN PARÇALAR VE KOMBİN ÖNERİLERİ

Bu sezon sahip olmanız gereken ürünleri ve onları nelerle kombinleyebileceğinizi biliyor musunuz?

Her yeni sezonda değişen trendler ve yeni akımlara ayak uydurmak biraz zor olabilir. Ama sezonun anahtar parçalarından birkaç tanesine sahipseniz, yeni sezonda şık bir kadın olmak sizin için hiç de zor olmayacak. Siyah, kırmızı, kamel,rock, disko, hippi, 70 ler, 80 ler, siyah deri, militer etkiler, 2010-2011 Kış modası için  anahtar kelimeler. Geçen yıl görmeye başladığımız bu trendler, bu yıl daha rafine, daha sofistike görünümleriyle yoğun olarak karşımızda. Modayı kontrasların şekillendirdiğinin kanıtı ise sezonun vazgeçilmez asil tarzı, minimalizm.
 
1. Sweatshirt’ü kürk yelekle şıklaştırın.
Rahat ama gösterişli bir yelek, spor sweatshirt’e lüks katarDaha rafine bir görüntü için ise belinize kemer takabilirsiniz.
 
2. Militer dokunuşlar.
 Zeytin rengi kemer ve bot gibi aksesuarlarla görüntünüzü bir parça sertleştirin.

3. Şık güneş gözlükleri

Devasa modelleri bir kenara bırakın ve şık, biraz retro, havalı kemik gözlüklerden alın.

4. Kat kat mücevherler

Ağır metal takıları üst üste kullanmaktan kaçınmayın. Ne kadar çok o kadar iyi!

5. Vahşi etoller
Hayvan desenli etoller sizi soğuktan korumakla kalmaz, aynı zamanda tek ve hızlı adımda daha şık kılar.

6. Mükemmel ikili
Asker yeşili ve haki tonlarını birleştiren bir ceketle rahat ama cool olun. Bu çift renkli parça, elbise ya da pantolonla kombinlemek için ideal.

7. Altın kızlar

Görünümünüzü altın rengi püskül kolyeyle tamamlayın.

8. Kamel tutkusu

Sezonun moda rengini taşıyan klasik bir eteği dar bir bluzla kombinleyin.

9. Renklendirin!

Dümdüz renkte elbisenizi opak külotlu çorap, ankle bot yada diz üstü çizme ile kombinleyip, kullandığınız fular yada berenizi capcanlı renkte tercih etmelisiniz.Canlı renklerde kemer, toka yada saatde kullanabilirsiniz.
 
 
10. Karıştırın!
Deri ceketler, malumunuz her türlüsü moda oldu. Sokakta veya ünlülerin üzerinde görebilmemiz mümkün.Sizinde eskiden kalma deri ceketiniz varsa sakın gardropta eskimeye bırakmayın. Streç pantolon, üzerine salaş t-shirt yada kazak, altına zımbalı bot-babet ve klasik ya da spor farketmez, bileklik-kolye kullanarak gündelik kombiniyi oluşturabilirsiniz.
 
11. Minimalizim
Tüm bu gösterişli tarzlara rağmen 2010-2011 Kış modasının yükselen trendlerinden biri de, minimalist giyim tarzı. Beyaz, krem, siyah, koyu gri tonlardaki düz kesimli etek ve elbiseler, tüm sadeliklerine rağmen şıklıklarıyla göz kamaştırıyorlar.
 
12. 70'ler ve 80'ler
Bileğe kadar uzanan etek ve elbiseler, uzun kolyeler, bol paça pantolonlar, 70'lerin hippi görünümü için dolabınızda yerini almalı. 80'ler ve ışıltının geri dönüşü! Geçen yüzyılın disko yıllarının simgesi siyah deri, gümüş zincirler, ışıltılı kristaller, sezonun parlak ve göz alıcı, modern görünümünü tamamlıyor.
 
 

 
Share |

2 yorum:

Project Adore by Ece Sarıcı dedi ki...

Merhaba, Emeğe saygı adına benim kendi blog sayfamda oluşturduğum bir kombinasyonu kendi blog sayfanızda kullanmadan önce benden izin almanız vede adres göstermeniz gerekirdi. Bilmeden bu hatayı yaptığınızı düşünüp sayfanızda ve yayınladığınız facebook "blogalemi yazarları" sayfasında gerekli düzeltmeyi yapmanızı rica ederim.Bilginize,

GALERİ EBRU dedi ki...

Ece hanım,
Öncelikle hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Ancak şöyle bir problem var sanırım; Bahsettiğiniz resimde size ait olduğunu gösteren en ufak bir işaret yok. Olsaydı emin olun kaynak gösterirdim. "Emeğe saygı" adına geçmişteki tüm yazılarımın sonuna bakarsanız nereden alındıklarını gösterdiğimi farkedeceksiniz.

Yazılarımın resimlerini neredeyse tüm bloggerlar gibi başta google olmak üzere birçok arama motorlarından seçip editliyorum. Sizden ricam bir daha böyle bir yanlış anlamaya yer vermemek için yapabiliyorsanız, resimlerinize size ait olduğunu belirten bir işaret koymanız. Yoksa takdir edersiniz ki 8 milyardan fazla görselin olduğu internet dünyasında hangi resimlerin size ait olup olmadığını anlamamız pek mümkün olmayacaktır! Bu anlamda sanırım sorunuzun yanıtını vermiş oldum.

Saygılarımla
Ebru Çetiner

Yorum Gönder