13 Ekim 2010 Çarşamba

2010 2011 Sonbahar Kış sezonunda neler giyeceğiz?

Yeni sezonda dejavu etkisi kendini güçlü bir şekilde hissettiriyor. Geçtiğimiz sezonun moda akımları bu kış da ön planda. Eski sezon kıyafetlerimizi küçük farklılıklarla yeniden değerlendirebileceğimiz düşünülürse, bu iyi bir haber! Yenilikler ise elbette var, en göz alanı ise kırmızının muhteşem geri dönüşü!




50’ler ve 60’lar
Feminenlik had safhada! Yüksek bel kloş etekler, hacimli tasarımlar, sımsıkı ve belden kemerli elbiseler, uzun deri eldivenler ve küt burunlu ayakkabılar dolaplarımıza geri dönüyor.  
 


Barok stil
Eskinin şaşalı zamanlarına dönüş… Elbette modernize biçimiyle. Parlak ve işlemeli elbiseler, ceketler, göz alıcı kadifeler ve brokar tasarımlar ön planda. Dore, bu temanın gözbebeği.
 
 
El örgüleri
Kalın örgülerle iç içe geçireceğimiz bir kış kapıda! El örgüsü çok moda olacak. Giyebileceğiniz her türlü tasarımda örgüyü görürseniz, şaşırmayın.
 
 
Hayvan deseni
Hayvan desenleri bu sezon yine çok moda! İster hatları keskin, net desenler; isterseniz soyut leopar elbiseler… İster elbise, ister ayakkabı, ister eldiven, ister palto... Ama leopar desensiz bir parçanız olmadan bu kışı geçirmeyin.

 
 
Rock’n Roll
Bol paça dar pantolonlar, deri tasarımlar, metal süslemeler, kısa ceketler, kürk yakalar… Kumaşlar ise genellikle metalik ve cafcaflı. Fazla söze gerek yok…



Devetüyü
Devetüyü sezona damgasını vuruyor. Kışın en çok göreceğimiz renk, devetüyü olacak. Özellikle dış giyimde bu rengi tavsiye ederiz.

 
Kırmızı
Kırmızının sivri ve net havası, maskülen formlarla sadeleşerek hayatımıza giriyor. Ateş kırmızısından bordoya kadar uzanan renk yelpazesinde mutlaka favori bir kırmızı tonunuz olmalı...


Kürk
Gerçeklerine karşıysanız sahteleri ile bu modayı geçiştirebilirsiniz. Deri ve kürk karışımı tasarımlar göz kamaştıracak!



Pelerin
Sherlock Holmes pelerinleri modernleşerek ve şık tasarımlara dönüşerek sahnede yerini aldı. Favori trendlerden biri daha…



Militer
Çok severek kullandığımız militer tarzı bu kış özellikle paltolarda çok göreceğiz. Uzun, dar ve beli kemerli paltolar zevkimizi derinden okşayacak.
 
 
Pudra.com dan
 
 
Share |

2 yorum:

Necmettin tetik dedi ki...

Harika bir tanıtım bence! Kaliteli resimler de tam uymuş... Teşekkürler zevkli sevgilim! :)))

GALERİ EBRU dedi ki...

Teşekkür ederim hayatım, beğenin ve desteğin için:)

Yorum Gönder