16 Ekim 2010 Cumartesi

BEYAZ GÖMLEK GİYMENİN İNCELİKLERİ



                                                                                                 

Beyaz gömlek giyerken dikkat!                           

Asilliğin ve şıklığın rengi olarak bilinen beyazı giymenin kuralları olduğunu biliyor musunuz?

      Renklerin dilinde beyaz, güven ve masumiyet anlamına gelir. Olumlu duygular yaratmak istediğin görüşmelerde renklerin psikolojik etkilerinden faydalanabileceğin en güzel kıyafetlerden biri beyaz gömlektir. Tabii beyaz gömlek giymenin de püf noktaları var. İşte size birkaç ipucu...




   - Beyaz gömleği nerede giyeceğinize karar vermeden önce, gömleğinizin temiz ve ütülü olmasına önem vermelisiniz. Özellikle makyaj yaparken boyun bölgesine sürdüğünüz fondotenin gömleğin yakasına bulaşmamasına dikkat etmelisiniz.

     - Beyaz gömleğin en büyük avantajlarından biri ayakkabı ve çanta rengi seçiminde olabildiğince özgür kalabilmenizdir.


    

- İş görüşmelerinde çalışkan ve güvenilir bir ifade yaratmak için, ceketinizin içine klasik kesimli beyaz gömlek giyebilirsiniz. Bu seçim, son anda belirlenen toplantılar için kurtarıcınız olacaktır.





      - Spor giyinmeyi tercih ediyorsanız kot pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz spor kesimli, bele oturan gömlekleri kullanabilirsiniz.





- Feminen bir görüntü elde etmek istiyorsanız beyaz gömleğinizin eteklerini kot pantolonunun içine sokup, kemer takabilirsiniz.

   



  - Bebe yakalı beyaz gömlekler haftasonunun tatil havasına oldukça uygundur.




  - Yaz günlerinde, kısa kollu, eğlenceli kesimleri olan beyaz gömleklerinzii sezonun modası kısa şort ve eteklerle kombinleyebilirsiniz. Spor görünüm için gömleğin eteklerini dışarıda, klasik görünüm için içerde kullanmalısınız.




  - Basen bölgen istediğin incelikte değilse ve kısa gömlekler giymek istemiyorsanız yine son iki sezonun modası olan uzun gömlekleri tercih edebilirsiniz. Belinize takacağınız korse kemerler ile hem basen bölgenizi kapatabilir hem de daha ince belli görünebilirsin.






Kaynak: Hürriyet - Zaman 

 






     


Share |

4 yorum:

Necmettin tetik dedi ki...

Çok güzel ve ayrıntılarla bezenmiş bir yazı olmuş. Kalemine sağlık! ;)

GALERİ EBRU dedi ki...

Teşekkür ederiiiimmmm:))))

Unknown dedi ki...

Sayfanı keşfettiğime sevindim canım..
Takibindeyim.
Sevgiler.

GALERİ EBRU dedi ki...

Çok teşekkür ederim Hayat Cafe:)
Sevgiler...

Yorum Gönder