15 Ekim 2010 Cuma

GARDROBUNUZ İÇİN İPUÇLARI





      Dolabınızda olmalı: Geçmişi günümüz şartları içinde yaşamayı seviyorsanız mürdüm, koyu yeşil tonları ve deve tüyü gibi sofistike renklerin kullanıldığı minik büzgülü saten bluzlardan edinmelisiniz.


    Zaman kazandırır: Pratik yolla zarif olmayı seçenlerdenseniz sezonda karşınıza çıkacak farklı desen alternatifleri ile dolu saten elbiseleri tercih edebilirsiniz. Leopar desenlerinin yanı sıra geometrik figürler, renk geçişlerinin şekil aldığı romantik görünümler ve dantel bölümlerin şekil verdiği elbiseler günün her saatinde şık olmanızı sağlıyor.





      Yaş sınırlamasına izin vermiyor: Her kıyafetin belli bir yaşı vardır ama saten ceketlerin ve ipek volanların süslediği hırkaların yaş sınırlaması yoktur. Sıradan bir penye bluzla dahi çok zarif görünmek istiyorsanız saten ceket ya da ipek detaylı hırkaları tercih edebilirsiniz.



      Her daim sevimli: Kadınsı görünümden uzak sevimli ve şirin görünmek artık çok daha kolay... Lüks kumaşların kapladığı babetlerle sonbaharı yaz sıcaklığında yaşayabilirsiniz. Metal tokaların, trokların ve abartılı aksesuarların eşlik ettiği pabuçlar canlı renkleri ile beğeni topluyor. 



      Ne demode ne moda: 'Cigarette' kesimli saten pantolonlar camel tonları ve siyah renkleri ile özel davetlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Yüksek topuklu ayakkabılar ve beyaz gömlekle en şık davetelbisesi olan pantolonların likralı (esneyebilen) olması beden problemlerini ortadan kaldırıyor.


Kaynak: Zaman
Share |

0 yorum:

Yorum Gönder